Les Escoles de Gurb reben una carta de Carles Mundó el dia que el deixen en llibertat

El gurbetà la va escriure el 27 de novembre

Redacció
04 de desembre del 2017
Els alumnes de Les Escoles de Gurb han rebut aquest dilluns al matí una carta de Carles Mundó. Tal com ha piulat l'Ajuntament de Gurb, en el text es pot llegir l'agraïment que transmet Mundó a tots els que li han fet arribar cartes des del centre on estudien els seus fills. "Mai sabré prou com agrair-vos-ho", diu el gurbetà en la carta. Precisament aquest dilluns el jutge del Tribunal Suprem ha decidit excarcerar el fins ara conseller de Justícia. 
Carta
Estimats amics, alumnes, famílies, mestres i personal de les Escoles. Avui he rebut les vostres cartes, els vostres dibuixos i tots els vostres escrits d'ànim.

Ha estat molt emocionant llegir tot el que em dieu, que està escrit amb el cor i amb el desig sincer que ben aviat puguem recuperar la llibertat i deixar enrere aquesta injustícia i aquest abús.

No hi ha res més gratificant ni res que faci sentir més orgullós que veure com la gent que tens més a prop mostra la seva més humana, més solidària i més generosa.

El més difícil d'estar a la presó, lluny de casa, és estar lluny dels que més estimes. Saber que tots feu el possible per ajudar a l'Anna Marta, a en Pau, a la Berta i en Roger és el més gran que em pot passar. Mai sabré prou com agrair-vos-ho. Moltíssimes gràcies!

Confio que aviat recuperem la llibertat i ens puguem fer una forta abraçada!

Carles Mundó
Presó d'Estremera (Madrid)
27 de novembre de 201