Marta Pascal, designada vocal en una mesa electoral de Vic el 21-D

La coordinadora general del PDECat no al·legarà incompatibilitats, tot i que com apoderada podria evitar haver de personar-se

Marta Pascal, coordinadora general del PDECat.
Marta Pascal, coordinadora general del PDECat. | Adrià Costa
Redacció
03 de desembre del 2017
Actualitzat a la 13:33h
La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, ha estat designada com a vocal en una de les meses electorals de la seva ciutat, Vic, en les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre. Pascal és apoderada de Junts per Catalunya, la llista encapçalada pel president Carles Puigdemont, però no ho utilitzarà com a via d'escapament per evitar haver d'estar al col·legi electoral durant tota la jornada electoral.

Segons apunta l'Agència Catalana de Notícies, la condició d'apoderada obre la porta a la coordinadora general del Partit Demòcrata a al·legar incompatibilitats. Ara per ara, descarta fer-ho. 

Així doncs, un cop es tanquin els col·legis electorals i s'hagin recomptat els vots de la mesa, Pascal marxarà ràpidament cap a Barcelona per seguir la nit electoral, amb l'escrutini i l'anunci dels resultats definitius, des de l'espai habilitat per a la candidatura de JuntsxCat, a la qual les darreres enquestes li pronostiquen bons resultats.