El Teatre Cirvianum acull «Fairfly», guardonat als Premis Butaca

Diumenge és el torn de l’espectacle infantil “Plors de cocodril”

Redacció
01 de desembre del 2017

Imatge promocional de l'espectacle


La companyia La Calòrica va ser una de les grans guanyadores dels Premis Butaca que es van lliurar dilluns passat. El seu espectacle Fairfly es va emportar el premi al millor muntatge de petit format i el premi al millor text teatral, obra de Joan Yago. Precisament, representarà aquest dissabte, a les 9 del vespre, al Teatre Cirvianum.

Es tracta d’una comèdia sobre la bombolla de l’emprenedoria. Quatre amics intenten organitzar-se després que l’empresa on treballen els comuniqui l’obertura d’un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?

D’altra banda, diumenge a les 6 de la tarda, serà el torn d’un espectacle per a públic familiar, Plors de cocodril de La Pera Llimonera, on els plors, riures i sorpreses estan assegurats en una veritable odissea quotidiana. Aquesta és l’aventura d’un electricista que, per error, entra a l’estança d’una Escola Bressol, on els nadons dormen la migdiada, per canviar una bombeta. Però algú comença a plorar i els seus plors en desperten un altre, i un altre, i un altre... i el protagonista es veu en l’obligació de fer-los dormir de nou.

Arxivat a