​L'exposició «Escoles d'altres mons» arriba a Torelló

La Biblioteca Dos Rius acull la mostra del fotoperiodista Kim Manresa per sensibilitzar sobre el dret a l’educació i les desigualtats socials

Imatge de l'exposició
Imatge de l'exposició | Kim Manresa
Redacció
27 de novembre del 2017

Imatge de l'exposició Foto: Kim Manresa


La Biblioteca Dos Rius de Torelló acull, fins al proper 4 de gener de 2017, l’exposició fotogràfica “Escoles d’altres mons”, un projecte educatiu de sensibilització vers el dret a l’educació i les desigualtats socials a partir de 50 fotografies del fotoperiodista Kim Manresa. El treball de Kim Manresa porta a reflexionar al voltant del dret de totes les persones a l'educació, i l'exigència que aquesta sigui una prioritat de les administracions públiques i dels organismes internacionals.

A través de 50 fotografies, 16 de les quals serveixen de base per treballar a les aules i aprofundir en els valors de la solidaritat, les escoles, els professors i la ciutadania en general, fan un viatge per diferents indrets del món i poden reflexionar sobre la inclusió i la importància de l'educació. La Diputació de Barcelona ofereix als municipis interessats la possibilitat de comptar amb aquesta exposició, dintre del seu projecte de Foment de la participació infantil.
Arxivat a