Familiars dels presos polítics entraran a la «presó» de la plaça de Vic

Aquest dissabte i diumenge, parents de Joaquim Forn i Meritxell Borràs estaran dues hores a les cel·les

La presó, a la plaça Major de Vic
La presó, a la plaça Major de Vic | Adrià Costa
Redacció
23 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:16h
Aquest cap de setmana familiars dels presos polítics entraran a la presó presó instal·lada a la plaça Major de Vic. L'acció "Un poble empresonat", que està promoguda per Òmnium Cultural Osona, ANC Osona i CDR Alt Ter, reclama l'alliberament dels consellers i els Jordis.

Dissabte de les 12 del migdia i a les 2 de la tarda hi haurà Laura Masvidal i Marta Forn, muller i germana respectivament del Conseller d'Interior Joaquim Forn. El diumenge a la mateixa hora serà el torn de Bernat Asensió i Mireia Borràs, fill i germana de la Consellera de Governació Meritxell Borràs.

Les entitats i col·lectius organitzadors convoquen a tota la ciutadania a la Plaça Major de Vic aquest dissabte i diumenge a les 12 del migdia per donar mostres de suport i escalf als familiars dels polítics empresonats a Madrid.

Els organitzadors també remarquen, de moment, s'està aconseguint el repte d'omplir les dues cel·les les 24 hores del dia. Les inscripcions encara estan obertes. La presó serà a Vic fins al 10 de desembre, després anirà a Olot.

 

Arxivat a