La gossa de Sant Julià de Vilatorta que va avisar la seva mestressa que estaven robant

Una pastor alemany es va desplaçar fins al restaurant on sopava la seva propietària

23 de novembre del 2017
Actualitzat a les 16:09h

Imatge d'arxiu Foto: Pixabay


Aquests últims dies s’han produit diferents robatoris arreu de la comarca. Aquest dissabte van robar en tres domiclis de Sant Julià de Vilatorta. Tal com ha pogut saber Osona.com, en una d’aquestes cases, els propietaris van rebre un avís per part de la seva gossa, una pastor alemany.

La família no era a casa, però la filla gran estava sopant en un dels restaurants del poble. En un primer moment, els veïns van avisar la família que la gossa s’havia escapat. Ella va tornar a casa per tancar-la. Al cap d’una estona, però, l’animal la va anar a buscar fins al mateix establiment. Quan va tornar per deixar la gossa es va trobar la finestra oberta de la seva habitació i tota la casa regirada. Havien entrat a robar feia poc.

La propietària reconeix que la gossa s’acostuma a escapar de casa i va a dos bars del poble, on sap que possiblement hi trobarà els seus amos. Casualment, però, aquest dissabte la va anar a buscar fins la mateixa porta d’on estava sopant. 

Més robatoris

Aquest cap de setmana passat van robar Sant Julià de Vilatorta i Folgueroles. Aquest dilluns van tornar a entrar en una casa de Folgueroles i dimecres en una de Centelles. Aquests robatoris se sumen als que hi va haver fa setmanes en cases properes a la C-17, com Gurb, les Masies de Voltregà, Sant Martí de Centelles, Seva i Orís. Els Mossos d’Esquadra ho estan investigant.