Unes 200 botigues de Vic, a punt per celebrar el «Black Friday»

Aquest divendres i dissabte els comerços presenten importants descomptes | La iniciativa dona el tret de sortida a la campanya de Nadal

El «Black Friday» ha anat agafant empenta els darrers anys.
El «Black Friday» ha anat agafant empenta els darrers anys. | Adrià Costa
Redacció
23 de novembre del 2017
Actualitzat el 24 de novembre a les 17:03h
El popular Black Friday també arriba a Vic aquest divendres i dissabte, 24 i 25 de desembre. Vic Comerç preveu que més de 200 botigues participin d'aquesta iniciativa que ofereix descomptes especials als consumidors i alhora inicia la temporada de les compres nadalenques. L'horari comercial serà el convencional malgrat que algunes botigues és possible que allarguin l'obertura fins a les 10 de la nit.

Un 30% de les vendes de Nadal

Les botigues que participen en aquesta jornada són sobretot dels sectors de la moda, perfumeria i tecnologia. Aquestes preveuen en general un augment de vendes respecte a l'any passat i que els representi un 30% de les vendes de la campanya de Nadal, que enguany es preveu millor que la del 2016.

Els descomptes a les botigues d'aquest cap de setmana oscil·laran de mitjana entre el 30 i el 40%. Alguns comerços, però, ja han avançat el Black Friday i l'estan aplicant durant tota aquesta setmana.

Des de l'entitat remarquen que els comerços esperen amb ganes el Black Friday i el Nadal, ja que aquests dos últims mesos (octubre i novembre) hi ha hagut un cert estancament del consum.

Aparadors negres

D'altra banda, l'entitat de comerços ha organitzat un concurs d'aparadors. Es tracta que les botigues participants decorin els seus aparadors amb el negre com a color predominant en el producte, mobiliari o el fons de l'aparador. Es valorarà la proposta més creativa i impactant i es guardonarà a la Gala del Comerç prevista pel dia 11 de desembre.
Arxivat a