Anna Erra, a la llista de Puigdemont

L'alcaldessa de Vic ocupa el lloc 21 de la llista de Junts per Catalunya i és la primera osonenca de la candidatura

Anna Erra
Anna Erra | Josep M. Montaner
18 de novembre del 2017
Actualitzat a les 9:44h
Incorporació osonenca a la llista de Puigdemont. Tot i que el fins ara president ha minimitzat el pes del PDECat a la candidatura, entre aquests hi ha l'alcaldessa de Vic, Anna Erra. La vigatana ocupa la 21a posició a la llista, per Barcelona, de Junts per Catalunya. De fet, Erra és la primera osonenca que apareix en la candidatura.

L'alcaldessa de Vic s'ha mostrat en reiterades ocasions al costat de Puigdemont. De fet, va ser una de les alcaldesses que va viatjar a Brussel·les per donar suport als membres de l'executiu català, amb dos-cents batlles més. En un tuit, Erra dona les gràcies a Puigdemont "per la confiança" i remarca que està al costat "del nostre legítim President i govern fins al final".
La candidatura compta amb els consellers Jordi Turull -Presidència-, Josep Rull -Territori i Sostenibilitat-, Clara Ponsatí -Ensenyament-, Lluís Puig - Cultura- i Joaquim Forn -Interior-, mentre que Meritxell Borràs -Governació- ha optat per declinar l'oferta.
 
La llista també incorpora Jordi Sànchez, de número 2, i altres membres de l'Assemblea. Un dels noms que sonava amb més força i s'ha confirmat és del de Núria Guillaumes, de Manlleu, que està al comandament de la tresoreria de l'executiva de l'Assemblea. Guillaumes ocupa la 31a posició. A la llista de Junts per Catalunya, hi ha altres representants d'Osona com Josep Puig (24) o Mariona Isern (75).

Pilarín Bayés i Marina Geli, de forma simbòlica

La candidatura ha incorporat altres figures independents de manera simbòlica. En el cas d'Osona hi ha la il·lustradora i ninotaire Pilarín Bayés, ocupant la penúltima per Barcelona. I també ha acceptat un lloc simbòlic Marina Geli, la coordinadora del Centre d'Estudis Sanitaris i Socials de la UVic-UCC, en la 81 posició.
 

Pilarín Bayés, en una imatge d'arxiu. Foto: Adrià Costa

Arxivat a