Marina Geli accepta un lloc simbòlic a la llista de Puigdemont pel 21-D

La coordinadora del Centre d'Estudis Sanitaris i Socials de la UVic-UCC ocuparà la zona de tancament per donar suport a la "Llista del President", com ella mateixa ha anunciat via Twitter

Marina Geli anirà amb Junts per Catalunya en un lloc simbòlic
Marina Geli anirà amb Junts per Catalunya en un lloc simbòlic | Adrià Costa
Redacció
17 de novembre del 2017
Actualitzat a les 16:47h
Marina Geli ha anunciat finalment a Twitter que ha acceptat formar part de la llista de Junts per Catalunya. Després de desmentits i de notícies contradictòries –ella mateixa, en declaracions a NacióDigital, va negar que ni tan sols hagués rebut l'oferta–, la política explica que anirà "en la zona de tancament i per Barcelona", donant suport a la "Llista del President". Tal com detallàvem aquest dijous, són uns dies intensos de trucades i whatsapps des de Brussel·les per tancar les llistes.

Geli, coordinadora del Centre d'Estudis Sanitaris i Socials de la Universitat Vic-Central de Catalunya, explica que ha acceptat anar "en llocs de suport de tancament" a la llista de Junts per Catalunya "per ser d'ajuda, amb humilitat i des del catalanisme social" i per "cosir voluntats polítiques i socials del sobiranisme, de grans majories". Aquí podeu llegir l'article que publica aquest divendres a NacióDigital.