Nova funció a les pantalles tàctils dels CAPS de Tona, Manlleu i Torelló

La identificació electrònica dels usuaris permet descongestionar els taulells

per Redacció, 13 de novembre de 2017 a les 14:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ens els darrers dies, setze centres d’atenció primària de l’ICS a la Catalunya Central han activat una nova funció als Teseo, que són unes pantalles tàctils (semblants a caixers automàtics) que estan ubicades a l’entrada dels CAP i que donen més autonomia als usuaris, atès que els permeten fer-hi diverses gestions. 

La nova prestació, anomenada “He arribat al centre”, ajuda a descongestionar els taulells d’admissió i a fer més àgil el procés d’acollida i visita. La identificació de l’arribada de l’usuari permet que, en tot moment, els professionals sàpiguen que els usuaris són al centre.


A Osona s’ha activat la funcionalitat a les pantalles de Tona, Manlleu i Torelló. Des de la seva implantació, fa aproximadament un any, els Teseo dels CAP de l’ICS a la Catalunya Central permeten programar visites amb els professionals de medicina, infermeria, pediatria, treball social i odontologia. També s’hi podran consultar i imprimir la relació de visites pendents, el pla de medicació i els justificants de visites.
 

Una usuària fent servir la nova funció Foto: ICS

 

Arxivat a:
Societat, sanitat, ICS
Participació