Dijous de caminades a Torelló per promoure hàbits saludables

Les sortides són a un quart de 10 del matí des del CAP i tenen una durada aproximada d’una hora

Redacció
09 de novembre del 2017
L’Equip d’Atenció Primària Torelló i l’Ajuntament organitzen un cicle de caminades, cada dijous, des del mes de novembre fins al mes de juny, amb l’objectiu bàsic de promoure la salut entre la població en un entorn físic proper, com són els voltants del municipi.

Les caminades són suaus i assequibles, d’una durada aproximada d’una hora o poc més, i fàcilment assolibles. Els professionals que acompanyen el grup, que surt a un quart de 10 del matí des del mateix CAP Torelló, estan especialitzats i s’ofereixen consells i recomanacions saludables en cadascuna de les parades que es fan al llarg del recorregut.

Aquestes sortides, que tenen el títol genèric de “Els dijous: caminades de salut”, estan especialment recomanades per a persones poc acostumades a caminar i són gratuïtes. Els organitzadors recomanen portar calçat adequat per caminar, aigua i, si s’escau, gorra i protecció solar. En el cas que hi hagi algun dijous que plogui, l’activitat de manteniment físic es farà al pavelló municipal.
Arxivat a