Rovira, Mundó i Fàbrega, candidats d'ERC Osona per les eleccions del 21-D

La secretària general formaria part del tàndem amb Junqueras en cas que els republicans es presentessin sols

Redacció
10 de novembre del 2017
Els tres candidats proposats per ERC Osona pel 21-D
Els tres candidats proposats per ERC Osona pel 21-D | Adrià Costa
Esquerra Republicana de Catalunya a Osona ja ha escollit els seus candidats comarcals per les eleccions del 21 de desembre. Es tracta, per aquest ordre, de la secretària general del partit Marta Rovira, el gurbetà Carles Mundó i el santperenc Jordi Fàbrega. L'elecció es va portar a terme a la sala d'actes de Can Pau Raba i "va quedar petita per acollir el congrés comarcal".

Així ho explica ERC Osona en una nota, remarcant que es va viure un ambient emotiu principalment per l'empresonament de Mundó, conseller de Justícia. El cap de llista d'ERC Gurb, Pere Molist, va traslladar als assistents les paraules de tranquil·litat de la seva família.

Durant la trobada, Rovira va remarcar que s'ha d'assumir el 21-D com "les eleccions de la nostra vida", remarcant que s'hi presentaven "amb una llista que brindarà tota la transversalitat i diversitat possible, fent-la més àmplia i plural". Per la seva banda, Fàbrega va remarcar que s'havia de continuar i defensar tota la feina feta fins ara i convertint la ràbia i la impotència en més força per construir la República catalana.