La colla sardanista Montseny de Vic, campiona de Catalunya

El grup es presentarà per primer cop al Campionat de Catalunya en modalitat de punts lliures el proper 3 de desembre a Figueres

El grup durant el campionat
El grup durant el campionat | Josep Arumí
Redacció
07 de novembre del 2017
La colla sardanista Montseny de Vic va proclamar-se campiona de Catalunya de sardana esportiva en categoria juvenil. Va ser el diumenge passat en el concurs de colles que es va celebrar a la ciutat de Valls. Tal com expliquen en una nota, la colla Montseny és una de les filials del Grup Sardanista Riallera, composta per joves d'edats compreses entre els tretze i els disset anys, bona part d'ells provinents de les colles Trèvol (alevina) i Arquiris (infantil), que en altres ocasions ja havien estat a les portes de guanyar el Campionat de Catalunya en les seves categories. 

En la present temporada 2017 aquesta colla també ha quedat campiona del Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona i es presentarà, per primera vegada en la història del grup, al Campionat de Catalunya en modalitat de punts lliures que es celebrarà el proper diumenge dia 3 de desembre a Figueres.
 

El grup, aquest diumenge passat Foto: Xavier Vilalta

Arxivat a