El Festival de Curtmetratges de Manlleu enceta sis dies de projeccions

Es poden veure els films seleccionats a l’Espai Rusiñol a partir d’aquest dimarts i el diumenge 12 hi ha la cerimònia de clausura

Redacció
06 de novembre del 2017
El Festival de Curtmetratges de Manlleu arriba a la seva 15a edició amb un alt grau de participació. S’han rebut un total de 1.956 curtmetratges de procedències tan variades com Cuba, Alemanya, Estats Units, Iran, Bulgària, França o Romania, entre altres. Aquest dimarts, 7 de novembre, a les 10 de la nit s’inaugurarà el certamen amb la sessió de curts d’Osona. 

El dimecres, dijous, divendres i dissabte a les 10 de la nit es faran les projeccions de les 4 sessions oficials. El divendres dia 10 de novembre hi haurà la sessió matinal d’animació dirigida a alumnes d’instituts i centres de secundària. El diumenge dia 12 a les 6 de la tarda es farà la cerimònia de clausura del 15è Festival de Curtmetratges de Manlleu.

l jurat està format pels realitzadors Marc Parramon i Manuel Domínguez, i per Joan Frigola, director del departament de Comunicació de la UVic. Totes les projeccions es faran a l’Espai Rusiñol de Manlleu.

Consulta tota la programació

Enguany el festival arriba a la 15a edició

Arxivat a