Nou matí de talls en vies i autopistes per la llibertat dels presos polítics

Des de primera hora del matí es registren retards a la línia R2 Nord de Rodalies i hi ha afectacions en diverses carreteres

Redacció
06 de novembre del 2017
Actualitzat a les 8:29h
Nou matí de mobilitzacions per reivindicar la llibertat dels presos polítics. Des de primera hora d'aquest dilluns es registren incidències en diverses línies de Rodalies i autopistes. La línia que pateix més afectacions és la R2 Nord, entre Llinars i Cardedeu, per obstacles a la via. S'han muntat palers demanant aturar el 155. Aquests obstacles, però, ja s'han enretirat. Ara per ara, es registren 30 minuts de retard.

L'altre gran objectiu d'aquest tipus de reivindicacions són les carreteres i, sobretot, les principals vies d'accés a Barcelona. A la C-58, a l'altura de Sabadell, un centenar de persones tallen l'autopista. Es tracta d'una acció coordinada que es duu a terme en altres punts del país, com la carretera C-17 entre Canovelles i la Llagosta.

L'acció s'ha iniciat a la plaça del Mil·lenari i ha avançat fins a l'autopista, a l'enllaç amb l'accés de Sabadell Centre. S'han tallat els dos sentits de la marxa, provocant una gran retenció.