«UVic Unplugged», nou cicle de concerts acústics a la universitat

Ernest Crusats, Núria Graham, Matthew McDaid i Joana Serrat són els cantautors del primer cicle que es farà al vestíbul de l’edifici F | La iniciativa del centre educatiu compta amb la col·laboració amb el Mercat de Música Viva de Vic

Redacció
05 de novembre del 2017
Ernest Crusats, en una imatge d'arxiu
Ernest Crusats, en una imatge d'arxiu | Víctor Castelo
La UVic organitza UVic Unplugged, un cicle de concerts que se celebraran al Campus de Miramarges els migdies dels dimecres 8, 15, 22 i 29 de novembre amb els cantautors Ernest Crusats, Núria Graham, Matthew McDaid i Joana Serrat.

La primera edició d’aquests concerts acústics, que organitza la UVic en col·laboració amb el Mercat de Música Viva de Vic, pretén acostar la música en directe a la comunitat universitària i neix amb la voluntat d’organitzar futures edicions. La intenció d’aquest cicle d’acústics és fer arribar aquesta expressió cultural en les seves diferents dimensions a un àmbit on habitualment no és present.

Més enllà de la comunitat UVic, aquest cicle també es vol donar a conèixer a tota la ciutat en una activitat que es considera interessant per al conjunt de la població i que també servirà per apropar la Universitat al seu entorn. El primer concert del cicle UVic Unplugged serà el dimecres 8 de novembre, a les 13h, al vestíbul de l’edifici F del Campus de Miramarges.
 

Cartell del nou cicle

Arxivat a