Enxampen un home mentre intentava forçar la porta d'una casa a Vic per entrar-hi a robar

Un agent dels Mossos d'Esquadra de fora de servei localitza l'individu i el reté fins que arriben els seus companys

Redacció
02 de novembre del 2017
Actualitzat a les 16:32h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 1 de novembre un home que va intentar entrar a robar en una casa de Vic. Tal com explica el cos policial en una nota, un agent que estava fora de servei va veure un home que intentava forçar la porta d'un domicili del carrer Nou de Vic a la una de la matinada. L'individu tenia just al costat un carret de la compra d'on hi sortia una pota de cabra de grans dimensions.

El mosso va anar cap a l'home per evitar que continués perpetrant el delicte. Es va identificar com a policia i el va retenir mentre donava l'avís al 112 i esperava els seus companys. Quan aquests van arribar van comprovar que la porta d'accés de la casa presentava marques de forçament compatibles amb la pota de cabra que portava el retingut i que a l'interior de la casa no hi havia ningú.

El detingut, un veí de Barcelona de 40 anys que ja tenia antecedents, va ser detingut per un presumpte robatori amb força. Aquest dijous, 2 de novembre, ha passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, el qual ha decretat la seva llibertat.