​Pere Girbau i Assumpta Fargas rebran la Medalla institucional de la UVic

Aquest divendres durant l’acte d’inauguració del curs del Campus UVic

Redacció
02 de novembre del 2017
Aquest divendres, a les 12 del migdia, tindrà lloc l’acte d’inauguració del curs del Campus UVic, que serà presidit pel rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, i l’alcaldessa i presidenta de la Fundació Universitària Balmes, Anna Erra. La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que havia confirmat la seva presència, finalment no hi podrà assistir.

Durant l’acte es retrà homenatge a l’exalcalde de Vic i president de la FUB, Pere Girbau, i a l’exrectora Assumpta Fargas, que rebran la medalla de la institució pel seu compromís amb la Universitat. També es lliuraran les insígnies de la UVic a les persones que s’han jubilat durant el darrer curs i es reconeixerà els estudiants que han sigut Premi Extraordinari i Premi al millor expedient acadèmic de cada titulació.

La lectura de la lliçó inaugural anirà a càrrec del professor de la Facultat d’Empresa i Comunicació,  Xavier Ginesta, que parlarà de “El futbol a la societat líquida. Consideracions sobre la seva globalització”. L’acte començarà amb la visualització de la videomemòria del curs anterior, que presentarà la secretària general, Àngels Crusellas.
Arxivat a