El govern espanyol cessa Laura Vilagrà, delegada del govern a la Catalunya Central

Enric Millo va explicar que s'han cessat tots els delegats territorials i suprimit diversos organismes vinculats al Consell per a la Transició Nacional

La fins ara delegada del govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà
La fins ara delegada del govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà | Adrià Costa
Redacció
02 de novembre del 2017
El govern espanyol ha cessat la delegada del govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, i la resta de delegats del país, segons va informar Enric Millo aquest dimarts. El delegat del govern espanyol a Catalunya va comparèixer, des de Barcelona, per informar del consell de ministres celebrat a la Moncloa, presidit per Mariano Rajoy. D'aquesta manera, el delegat a Catalunya va fer aquest dimarts de portaveu del govern espanyol.

D'altra banda, Millo també va informar que l'executiu va aprovar el reial decret sobre les normes complementàries per a la celebració de les eleccions del 21-D. Millo va explicar, entre altres coses, que s'han cessat tots els delegats territorials i que s'han suprimit de diversos organismes vinculats al Consell per a la Transició Nacional, com l'Institut d'Estudis per l'Autogovern, i el cessament del seu responsable Carles Vives Pi-Sunyer.
 

Enric Millo explicant els acords del Consell de Ministres des de Barcelona Foto: Europa Press