En marxa l’Espai Educatiu per a la gent gran de Torelló

Les dues xerrades inicials apleguen una vintena de persones

Durant una de les xerrades
Durant una de les xerrades | Aj. de Torelló
Redacció
01 de novembre del 2017
 

Durant una de les xerrades Foto: Aj. de Torelló


Una xerrada sobre recomanacions de salut a l’època hivernal i una altra sobre l’estalvi energètic han alçat el teló de l’Espai Educatiu per a la Gent Gran 2017. Les dues sessions han registrat una bona assistència que l’organització espera repetir de cara als tallers que començaran a partir del 8 de novembre. Tal com explica l’Ajuntament en una nota, tant la primera xerrada "Com preparem la salut per a l’hivern?" com la segona "Com podem reduir la despesa energètica de casa" han congregat al voltant d’una vintena de persones i han resultat d’interès per als assistents.

A banda de les conferències, en el marc del cicle es faran dos tallers. Els dimecres 8, 15, 22 i 29 de novembre, de dos quarts de 8 a dos quarts de 10, el cuiner i divulgador gastronòmic, Miquel Bosqued, en dirigirà un sobre cuina divertida de Nadal. Va adreçat a un màxim de 30 persones, la inscripció és gratuïta i cal pagar 10 euros de material. I els dimecres 8, 15, 22 i 29 de novembre de 10 a 12 del migdia, es farà un taller de decoració de Nadal, a càrrec de Lluïsa Serrano, professora d’arts plàstiques. Està limitat a un màxim de 12 persones, la inscripció és gratuïta i cal pagar 8 euros de material.

L’Espai Educatiu per a la Gent Gran és organitzat pel Casal Cívic de Torelló, les regidories d’Ensenyament i Benestar Social i el Pla de Barris de l’Ajuntament de Torelló. Les inscripcions es poden formalitzar al Casal Cívic. Les places són limitades i es faran per ordre d’inscripció.


Arxivat a