Centelles es prepara per a dos caps de setmana de teatre

El municipi acull una nova edició de la Trobada de Teatre qua comença el 4 de novembre fins al 12

Durant la presentació de la programació
Durant la presentació de la programació | Toni Carrasco
Toni Carrasco
31 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:19h
Aquest dilluns la sala de plens de l'ajuntament de Centelles va acollir la presentació de la propera edició de la Trobada de Teatre de Centelles que comença aquest dissabte 4 i s'allargarà fins al diumenge 12 de novembre. La mostra es portarà a terme en tres espais diferents com ara són Centre Parroquial, Casal F. Macià i sala de baix de La Violeta. A la roda de premsa hi eren presents l'alcalde de Centelles i el regidor de Cultura, Miquel Arisa i Xavier Serra. I també dos dels organitzadors i creadors de la trobada Montse Albàs i Joan Pagès.

Com és tradicional els continguts i les representacions teatrals seran diversos, per a tots els públics i a preus assequibles d'entre 5 i 10 euros. Començarà el dissabte dia 4 amb una Masterclass a càrrec de l'actor Jordi Arqués i que porta per títol "El joc del teatre". Arqués és conegut per les seves interpretacions a Temps de Silenci o Cor de la ciutat a TV3, al grup Ventall Teatre i en diverses col·laboracions amb Els Comediants.

El mateix dia tindrà lloc al Casal la representació de Moha amb la Companyia Lou Cost i on també hi participa la centellenca Berta Pagès. La jornada clourà a la Violeta amb els anomenats Xupitos de Teatre del grup local El Triquet, una mena de tastets curts, humorístics a vegades i alguns en forma de monòlegs. El diumenge 5 s'inaugurarà una exposició de més de cent fotografies de Joan Parera, col·laborador d'Osona.com, sobre grups de teatre i representacions teatrals d'aquests darrers anys.

De cara la setmana vinent, el divendres dia 10 està prevista l'estrena de L'Armari, al Casal, obra dirigida i escrita per Montse Albàs amb la Companyia de La Trobada i on es recupera el tradicional sainet català del segle passat però passat pel sedàs i la ploma d'Albàs. Es tracta d'un estil teatral força desconegut encara ara, amb uns continguts essencialment divertits i propers al gran públic amb moments i escenes de frivolitat evident amb onze actors a dalt de l'escenari. La sorpresa serà que el públic en formarà part també de la representació. Aquesta obra es tornarà a representar el dissabte i el diumenge. Per acabar el divendres tindrà lloc el ja habitual Matx d'improvisació de diversos actors que participen en la mostra.

El dissabte a la nit es tornaran a representar els Xupitos de Teatre i el diumenge a la tarda hi haurà teatre familiar al Centre Parroquial amb l'Estaquirot Teatre que representarà l'espectacle de titelles En Jan totlifan.
 

Consulta tota la programació

Arxivat a