La nova veu de la cançó catalana, Gemma Humet, omple el Casal de Centelles

L'especacle de la terrassenca va posar tancar el cicle musical Vesprades de Tardor

Gemma Humet al cicle musical de Vesprades de Tardor
Gemma Humet al cicle musical de Vesprades de Tardor | Toni Carrasco
Toni Carrasco
31 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:23h
Amb la platea del Casal F. Macià de Centelles pràcticament plena Gemma Humet va mostrar el seu treball dins el nou panorama musical en el cicle Vesprades de Tardor. Amb veu senzilla, tendre, delicada, fràgil però consistent i potent, Humet va anar desgranant durant més d'una hora de concert les petites joies dins el seu segon disc: Encara. Una barreja de somnis, il·lusions, desitjos i melangia on en cap moment es deixa de banda els moments convulsos que estem vivint, però sempre des d'una òptica de pensament, reflexió i anàlisi tenint en compte sobretot d'on venim com la cançó Barcelona, març de 1938.

La cantautora terrassenca, instal·lada a Centelles, ja va aparèixer amb força amb el seu primer treball l'any 2015, amb Si canto enrere un disc molt personal on fluïa l'energia i la sensibilitat d'una persona que ha viscut i ha gaudit de la música des de ben petita. Vivències i experiències quotidianes sobresurten també a la cançó Les veus del mar, una crítica a la destrossa del litoral català on ella passa els estius des de ben petita en una casa familiar. El concert també va incloure un duet amb la jove cantant centellenca Laura Cruells.

El diumenge l'espectacle Club Monteverdi dels Vox Harmònica Ensemble va gaudir d'una bona entrada al Centre Parroquial. Un espectacle antic i clàssic adaptat al món modern on els telèfons mòbils i els seus missatges feien anar de bòlit als sis integrants/cantants de l'espectacle. Una suma d'esquetxos amb una posada en escena pròpia d'una opereta d'època que va convèncer a un públic divers.
 

El Club Monteverdi va posar fi al cicle Foto: Toni Carrasco

Arxivat a