El centre cívic de la plaça d'Osona de Vic comença el curs renovat

Es milloren les dependències de l'equipament municipal al barri, una demanada dels veïns

Redacció
24 d'octubre del 2017

Cristina Jordà i Susagna Roura, durant la presentació Foto: Aj. de Vic


El CCVic Plaça d'Osona arrenca temporada amb millores per als seus usuaris. Aquestes actuacions, realitzades d'acord amb les demandes dels veïns i dels usuaris, s'han portat a terme per part de l'àrea de Manteniment de l'Ajuntament de Vic juntament amb 8 alumnes de la Casa d'Oficis de l'especialitat formativa "Manteniment d'espais públics i habitatges".

Tal com expliquen en una nota, la regidora de Cultura, i també del barri d'Osona, Susagna Roura, subratlla que aquestes actuacions permeten "visualitzar la transversalitat dels serveis de l'Ajuntament". Roura explica que les obres, una petició que neix de la demanda del veïnat, fan que el Centre Cívic s'hagi pogut "compartimentar millor de forma que puguin conviure alhora diverses activitats sense provocar molèsties de soroll entre elles". En aquest mateix sentit, la regidora apunta que "els centres cívics són espais molt versàtils i s'hi poden portar a terme propostes culturals de qualitat". Precisament, fruit d'aquesta voluntat, van néixer iniciatives com el Festival + Nits o les Propostes.

La responsable dels Centres Cívics de Vic (CCVIC), Cristina Jordà, detalla l'oferta de tallers i el projecte variat i pluridisciplinari per a tots els públics del "Propostes" que tenen com a objectiu "fomentar l'oci i l'entreteniment a través de la cultura i potenciant la dinamització social", un dels objectius puntals dels centres cívics de la ciutat.

Es tracta de "Propostes" molt variades i inclouen des d'actuacions musicals inèdites, sortides culturals, excursions, activitats gastronòmiques combinades amb literatura i poesia, fins a xerrades amb personalitats destacades del país. Dues de les propostes més immediates són una xerrada amb la periodista Rosa Maria Calaf el proper dijous 26 d'octubre, i una xerrada interactiva sobre llengua amb l'escriptor i periodista Màrius Serra aquest dissabte 28 d'octubre.
 

Consulta les propostes de tardor

Consulta els tallers de tardor

Arxivat a