Els joves detinguts per la Policia Nacional, a TV3

"No em passaria mai pel cap insultar-los i menys agredir-los", explica la taradellenca Aina Altimir

Adrià Corbella i Aina Altimir
Adrià Corbella i Aina Altimir | TV3
Redacció
24 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:10h


Els dos joves detinguts aquest dissabte acusats d'agredir un policia a les portes de la delegació del govern espanyol a Barcelona han tornat a explicar la seva versió dels fets. Aquest cop a Tarda Oberta de TV3. Aina Altimir, de Taradell, Adrià Corbella, de Tàrrega, han explicat fil per randa com van acabar detinguts.

Els dos joves han reiterat que només els van dir "Fora, no us volem aquí", després que un agent increpés al jove dient-li: "¿Y tu qué miras, mamón?". La reacció a les paraules de la parella va ser que un grup d'agents s'abraonessin contra ells. Precisament, la taradellenca explica durant l'entrevista: "No em passaria mai pel cap insultar-los i menys agredir-los".

Segons fonts policials, la parella està acusada de donar una empenta i un cop de puny a un agent després d'una discussió. Els dos joves van quedar detinguts dins la mateixa delegació acusats de desobediència i agressió a l'autoritat, i posteriorment van ser traslladats a la comissaria de la Verneda, on van passar la nit. Després de prestar declaració van ser posats en llibertat amb càrrecs.

Aquest diumenge van arribar a una sentència de conformitat amb la fiscalia que els fixa una pena de 4 mesos de presó, una multa de 120 euros i un import de 200 euros per la baixa dels agents suposadament ferits en la baralla. La pena de presó no es complirà perquè cap dels dos tenen antecedents.