Els dos joves detinguts a la delegació del govern espanyol: «No vam agredir ningú»

La noia, de Taradell apunta que només van dir "Fora, no us volem aquí" a El Matí de Catalunya Ràdio

Redacció
23 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:57h

La reunió es realitza a la delegació del govern espanyol Foto: Isaac Meler
 

Els dos joves detinguts aquest dissabte acusats d'agredir un policia a les portes de la delegació del govern espanyol a Barcelona han negat els fets. En una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, Aina Altimir, de Taradell, apunta que només els van dir "Fora, no us volem aquí", després que un agent els increpés dient-los: "¿Y tu qué miras, mamón?". La reacció a les paraules de la parella va ser que un grup d'agents s'abraonessin contra ells.

Segons fonts policials, la parella està acusada de donar una empenta i un cop de puny a un agent després d'una discussió. Els dos joves van quedar detinguts dins la mateixa delegació acusats de desobediència i agressió a l'autoritat, i posteriorment van ser traslladats a la comissaria de la Verneda, on van passar la nit. Després de prestar declaració van ser posats en llibertat amb càrrecs.

Aquest diumenge van arribar a una sentència de conformitat amb la fiscalia que els fixa una pena de 4 mesos de presó, una multa de 120 euros i un import de 200 euros per la baixa dels agents suposadament ferits en la baralla. La pena de presó no es complirà perquè cap dels dos tenen antecedents.


Arxivat a