Manresa acollirà per primera vegada la inauguració del curs acadèmic de la UVic-UCC

L'exalcalde de Manresa, Juli Sanclimens rebrà la medalla institucional | L'acte comptarà amb la presència del Secretari d'Universitats i Recerca, Arcadi Navarro

El rector de la UVic-UCC, Jordi Montsña, presidirà la inauguració del curs acadèmic a Manresa
El rector de la UVic-UCC, Jordi Montsña, presidirà la inauguració del curs acadèmic a Manresa | Adrià Costa
Redacció
22 d'octubre del 2017
El proper dilluns la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya celebrarà l'acte acadèmic d'inauguració del curs 2017-2018. Serà a les 12.30h, a la Sala d'Actes de l'edifici principal de la Fundació Universitària del Bages, i el presidirà el rector, Jordi Montaña, acompanyat de l'alcalde de Manresa i president del Patronat de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Junyent, l'alcaldessa de Vic i presidenta del Patronat de la Fundació Universitària Balmes, Anna Erra, i del Secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat, Arcadi Navarro. Aquesta serà la primera vegada que l'acte acadèmic d'inauguració del curs se celebra a Manresa des que es va constituir la federació entre les dues fundacions universitàries per constituir la UVic-UCC.

Durant la cerimònia es farà el lliurament de la Medalla institucional de la UVic-UCC a l'exalcalde de Manresa, Juli Sanclimens, com a reconeixement a la seva implicació en la consolidació i creixement de la Fundació Universitària del Bages durant el seu mandat com a president del patronat de la institució.

En el transcurs de l'acte es projectarà la videomemòria del curs anterior i el doctor en Economia i professor dels estudis d'ADE de la Facultat de Ciències Socials de Manresa, Jordi Franch, impartirà la lliçó inaugural titulada Una anàlisi estratègica de l'economia de Catalunya.