El grup de Torellló Nou 69 Teatre estrena «Toc-toc» al Teatre Cirvianum

La programació de l’equipament es completa amb l’espectacle “Draps” per al públic familiar

El grup de teatre local presenta la comèdia «Toc-toc»
El grup de teatre local presenta la comèdia «Toc-toc»
Redacció
19 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:51h
El grup Nou 69 Teatre estrena, aquest cap de setmana, la seva nova producció. Es tracta de la comèdia Toc-toc, que ha dirigit Xevi Lozano, i que es representarà divendres i dissabte a les 9 del vespre. La programació del Teatre Cirvianum aquest cap de setmana es completa amb l’espectacle per a públic familiar, ‘Draps’, de La Guilla Teatre.

Nou 69 Teatre estrena Toc-toc, una obra que presenta una teràpia de grup esbojarrada on tothom es pot veure identificat. Sis personatges, cadascun​ amb el seu particular Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC), coincideixen a la consulta d’un psiquiatre. Una eminència, l’únic que pot ajudar-los a resoldre els seus problemes, no arriba a temps a la consulta i ells mateixos hauran d’analitzar els seus respectius trastorns i ajudar-se mútuament en una divertida teràpia de grup.

D’altra banda, diumenge a les 6 de la tarda, La Guilla Teatre presenta Draps, un espectacle de titelles per a públic familiar. Meritxell Morera i Pere Farran, com a intèrprets i manipuladors, presenten una història basada en el plaer de la descoberta i la curiositat, que són motor per a l’aprenentatge dels infants.

Arxivat a