La Fira de la Fusta Constructiva i de l'Autoconsum Elèctric arriben a Vic

Entre les dues fires hi haurà una setantena d’expositors

Part expositiva del Congrés de la Fusta Constructiva, de l'any passat
Part expositiva del Congrés de la Fusta Constructiva, de l'any passat | ACN
Redacció
19 d'octubre del 2017
Aquest dijous s’ha posat en marxa la segona edició del Congrés-Fira de la Fusta Constructiva a Catalunya, que serà present al recinte firal El Sucre durant fins al 21 i 21 d'octubre. Enguany, però, aquesta fira comparteix espai al recinte firal amb una nova cita: La Fira de l'autoconsum elèctric. Fotovoltaica i xarxes intel·ligents. 

La Fira de l'Autoconsum Elèctric vol promocionar l'autoconsum d'electricitat tan a gran escala com a nivell particular mitjanant plaques fotovoltaiques o altres solucions energèticament autosuficients. La fira, que compta amb una trentena d'expositors d'empreses relacionades amb les plaques solars fotovoltaiques i les xarxes intel·ligents, s'adreça principalment als professionals del sector però també s'obre a tothom interessat en l'autoconsum energètic.

D’altra banda, el Congrés-Fira de la Fusta Constructiva a Catalunya compta amb una quarantena d'expositors. Entre els aspectes més atractius del Congrés, hi ha quatre conferències magistrals (divendres 20) i grups de treball que tractaran problemàtiques de primer ordre com l'urbanisme relacionat amb la fusta inspirat en el dels països nòrdics, l'eficiència energètica, les unions de la fusta amb un expert convidat que vindrà expressament des del Japó o la relació entre fusta i foc. Entre les novetats d'enguany, també destaca la presentació de la Plataforma de la fusta constructiva de Catalunya (Dijous 19, a les 4 de la tarda). 
 
Arxivat a