Cap rastre de la dona amb Alzheimer desapareguda a Tona

Bombers, Mossos i voluntariat escombren la zona d'Hostalets de Balenyà de nord a sud per trobar Pietat Roure de 80 anys

Redacció
16 d'octubre del 2017
Actualitzat el 17 d'octubre a les 10:47h
Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra, Policia Local de Tona i desenes de voluntaris busquen des d'aquest diumenge una dona desapareguda a Tona de 80 anys i amb Alzheimer. Pietat Roure, també coneguda com a Conxita, va marxar de la residència on havia entrat feia pocs dies.

Els avisos apunten que va ser vista per última vegada aquest diumenge a la tarda a la carretera que va de Tona a Sant Miquel de Balenyà i també apunten que ha estat vista als Hostalets de Balenyà.

L'operatiu de recerca ha continuat aquest dilluns a la tarda, tal com informen els Bombers, i s'ha fet una recerca nord d'Hostalets fins al Brull, i una recerca pel sud, des de Tona fins a Centelles. En total, hi havia desplegades 7 dotacions terrestres, un helicòpter i una unitat canina. La recerca es reprendrà aquest dimarts a les 9 del matí.

En el moment de la desaparició anava amb uns pantalons negres, botines negres, camisa estampada de quadres blancs i negres, i ulleres. En cas que se la vegi, recomanen que es truqui de seguida al 112 o al 639394101.
 

La desapareguda, Pietat Roure