Vic posa en marxa noves línies d'autobús

La xarxa de transport urbà de la ciutat passa de 5 a 9 línies per millorar la connexió amb els centres escolars, la zona esportiva i el tanatori

Un autobús de la línia 1 al passeig de Vic.
Un autobús de la línia 1 al passeig de Vic. | Aj. de Vic
Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat el 16 d'octubre a les 11:10h
Vic posa en marxa quatre noves línies d'autobús aquest dilluns. La xarxa de transport urbà de la ciutat de Vic incrementa de 5 a 9 les línies de bus per millorar la connexió amb les escoles i instituts, la zona esportiva i el tanatori. Aquests són els canvis o les noves línies que comencen aquest dilluns:

- La línia 1, 2 i 3 del transport urbà de Vic mantenen el seu recorregut i tenen el mateix horari i parades que abans del 16 d'octubre de 2017.
- La línia 4 canvia el sentit i passarà per la Ronda Camprodon i l'Avinguda Bernat Calbó per prioritzar el pas davant de centres escolars i per arribar al centre de Calldetenes.
- La línia 5 (470) i la 6 milloren la connexió de La Guixa amb el centre de la ciutat i l'accés al tanatori.
- La línia 7 permetrà arribar a la zona esportiva de Vic i al tanatori. Així, amb sortida des de l'estació d'autobusos permetrà que qualsevol usuari pugui fer transbordament per arribar a aquestes dues zones.
- La línia 8 és la línia que dona servei a les entrades i sortides de centres escolars i reforça la connexió al centre de la ciutat en hora punta.
- La línia 9 connecta l'estació d'autobusos de Vic amb la zona esportiva de la ciutat i amb el municipi de Gurb.

Aquest increment va lligat a la recent adhesió a la integració tarifària del bus urbà a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), que també suposa, entre altres, implantar la T-16. Amb aquest nou títol, els menors de 16 anys poden viatjar de manera gratuïta i il·limitada amb el bus urbà de Vic. Aquesta mesura vol refermar el compromís de l'Ajuntament amb la sostenibilitat i la mobilitat segura a Vic.
 

Consulta els nous horaris de les línies

Com obtenir la T-16

 

El nou mapa dels autobusos de Vic Foto: Aj. de Vic

Arxivat a