L'exconseller Andreu Mas-Colell entregarà els premis ADNemprèn

En aquesta primera edició s’han rebut més de 30 candidatures pels 4 premis | El premis volen reconèixer l’emprenedoria i el seu impacte a la Catalunya Central

Redacció
12 d'octubre del 2017

Andreu Mas-Colell. Foto: Josep M. Montaner


L’exconseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Andreu Mas-Colell participarà en l’acte de lliurament dels Premis ADNemprèn que tindrà lloc a Mas Vinyoles de Sant Pere de Torelló el pròxim dimarts 17 d’octubre. Mas-Colell farà una conferència en l’acte d’entrega d’aquests guardons que premien la trajectòria d’emprenedors sorgits a la Catalunya central i que són referents per tots aquells que aposten per l’emprenedoria com a forma de generar impacte econòmic i social. 

L’acte que començarà a les 6 de la tarda servirà per entregar els 4 premis de la convocatòria que vol trencar els estereotips associats a l’emprenedoria i identificar l’ADN de l’emprenedor, més enllà del projecte. En total, s’han rebut més de trenta candidatures en les diferents categories: el premi ADNstarter, el premi ADNtransformer, el premi ADNsmart clean i el premi ADNgurú.

Un jurat integrat per 10 persones 

El jurat de la primera convocatòria dels Premis ADNemprèn està format per persones relacionades amb el món empresarial, la formació, la promoció econòmica i/o el foment de l’emprenedoria. L’àmbit territorial dels premis és Osona, la Garrotxa, el Bages, el Berguedà, el Moianès, el Solsonès i el Ripollès.

Els Premis ADNemprèn els organitzen Ajuntament de TorellóMas Vinyoles Venture Factory i la Universitat de Vic-UCC i són possibles gràcies al suport d’empreses i institucions que aposten per identificar i potenciar l’ADN de les persones emprenedores del territori de la Catalunya Central: Obra Social “La Caixa”, Ajuntament de Torelló, Bassols Energia, Grup Oliva Torras, TESEM, Associació Leader Ripollès-Ges-Bisaura, Projecte Startup rural, RMB Advocats Associats i Grup Vilar Riba.