Carola Danés, guanyadora del concurs de la Festa d'en Toca-sons

Una cinquantena de persones van participar en la competició

La imatge guanyadora
La imatge guanyadora | Twitter @carolaadanske
Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:26h
El concurs d'Instagram de la Festa d'en Toca-sons ja té guanyadores del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu. La vigatana Carola Danés (@carolaadanske a Instagram) és la guanyadora del primer premi; mentre que Sílvia Serra (@silviasp87), també de Vic, ha quedat segona. 

El guardó consisteix en un trofeu de la cinquena edició del Concurs Fotogràfic Memorial Lluís Tuneu (en la categoria d'Instagram) i les seves fotos s'exposaran a Can Costa de Taradell del 27 d'octubre al 14 de novembre. A més, Danés podrà gaudir d'un sopar per a dues persones en un restaurant del poble. Justament, l'entrega de premis es farà el divendres 27 a les 9 del vespre a Can Costa, coincidint amb la inauguració de l'exposició.

El jurat, format pels gestors d'InstaOsona, reconeguts fotògrafs osonencs i un membre de l'Arxiu Fotogràfic de Taradell, van decidir els guanyadors dissabte. Han valorat la composició de les imatges i els sentiments que transmeten en un dia tan especial com és la Festa d'en Toca-sons, que aquest any arribava al 25è aniversari. En el concurs hi van participar una cinquantena de persones amb les etiquetes #tocasons17 i #instaosona.