El Fòrum Debats comença la temporada amb Josep Ramoneda

La conferència "La política del segle XXI. De la democràcia a l'autoritarisme postdemòcrata?" té lloc a l'Antiga Caixa Manlleu a les 8 del vespre

Redacció
05 d'octubre del 2017
Actualitzat el 06 d'octubre a les 15:55h
El Fòrum de Debats inicia temporada amb la conferència "La política del segle XXI. De la democràcia a l'autoritarisme postdemòcrata?" que anirà a càrrec de Josep Ramoneda, filòsof, periodista i escriptor. En la xerrada inaugural d'aquest curs s'analitzaran les tendències que semblen anar-se imposant des dels poders polítics en el segle present, bàsicament a Europa, però també amb una visió més global del fenomen. 

El conferenciant comentarà com el concepte i la pràctica de democràcia habitual fins fa poc va evolucionant, de manera incerta, cap a formes progressivament més autoritàries que caldria definir amb una paraula diferent. Ell proposaria la denominació d'"autoritarisme postdemòcrata" en el sentit que desenvoluparà durant la conferència.

La conferència, d'aquest divendres, 6 d'octubre, tindrà lloc a l'Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, Rbla. Hospital, 11, de Vic, i començarà a les 8 del vespre. Com sempre, anirà seguida de col·loqui.
 

Cartell de l'acte