Se suspèn la 7a Cursa de muntanya del Voltreganès-Terra de Voltors

S'havia de córrer aquest diumenge 8 d'octubre, però davant dels esdeveniments repressius ocorreguts arreu de Catalunya l'organització ha decidit postposar-la a l'any que ve

Dos dels atletes arriben al castell de Voltregà durant la cursa de l'any 2013.
Dos dels atletes arriben al castell de Voltregà durant la cursa de l'any 2013. | Adrià Costa.
Redacció
05 d'octubre del 2017
El Club Excursionista Voltreganès, fincat a Sant Hipòlit de Voltregà, ha pres la decisió de suspendre la 7a Cursa de muntanya del Voltreganès-Terra de Voltors, prevista per a aquest diumenge 8 d'octubre, perquè davant de tots els fets ocorreguts aquestes últimes setmanes a casa nostra, "i amb la previsió que els esdeveniments continuïn igual o més intensos que fins ara, ens hem vist amb l’obligació moral de suspendre la cursa que estava programada per aquest diumenge", segons manifesten en un comunicat fet públic al web de la cursa.

La Terra de Voltors d'enguany constava de dos recorreguts de diversa dificultat perquè tothom pogués conèixer i gaudir dels magnífics paratges del Voltreganès: una cursa de 13 km i 500 m de desnivell positiu, i una mitja marató de 22 km i 1.100 m de desnivell positiu, a més de les curses infantils al voltant de la font de la Sala.

La decisió –segons continua el comunicat–, l'han presa "amb profunda tristesa, ja que feia mesos que l’estàvem preparant amb moltes ganes i il·lusió perquè vosaltres la poguéssiu gaudir al màxim com cada any. Per nosaltres ha suposat i suposarà un gran esforç haver de suspendre la cursa però creiem que és la decisió més acertada que podíem prendre".

Els organitzadors es guarden tota la il·lusió amb la qual estaven preparant la cursa d’aquest any per a fer-la de nou l’any que ve.