Comencen les obres de millora de l'entrada a Vilanova de Sau

Els treballs, amb un pressupost de 341.556 euros, s'allargaran quatre mesos i consisteixen, entre altres, en la construcció d'una minirotonda

Redacció
04 d'octubre del 2017

La carretera que va de Foglueroles al Pantà de Sau Foto: Google Maps


Les obres de millora i seguretat de la cruïlla de la carretera N-141d amb el passeig de Jacint Verdaguer, a Vilanova de Sau, ja estan en marxa des de la setmana passada. La Diputació de Barcelona és l'encarregada del projecte que compta amb un pressupost d'execució de 341.556 euros i un termini d'obres de quatre mesos.

L'actuació inclou l'execució d'una minirotonda a la cruïlla per reduir la velocitat dels vehicles, tant a la carretera com en el moment de realitzar els diferents girs, així com la urbanització del seu entorn per crear punts de creuament segurs per als vianants. A més, es reurbanitzarà el passeig de Jacint Verdaguer per crear un vial de plataforma única amb acabat de pedra a les voreres com els que hi ha al centre del nucli.

El passeig de Jacint Verdaguer és un carrer de dos sentits amb voreres molt estretes que dificulta el desplaçament longitudinal dels vianants. Durant les obres, es mantindrà el trànsit en tots els sentits de la marxa amb petits desviaments de traçat. En casos puntuals, caldrà fer passos alternatius amb senyalistes.
 

El mapa de les obres