Tret de sortida als actes per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental a Osona

Sota el lema "Tu també hi tens molt a fer!", s'organitzen una desena d'activitats durant els mesos d'octubre i novembre

Redacció
04 d'octubre del 2017

Imatge de l'activitat «Dansem per la salut mental» Foto: Osonament


Osonament, el Consorci Hospitalari de Vic (CHV), l'Associació de Familiars de Malalts Mentals d'Osona (AFMMO) i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) dona el tret de sortida als actes per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental (10 d'octubre). Sota el lema "Tu també hi tens molt a fer!", s'organitzen una desena d'activitats durant els mesos d'octubre i novembre, amb la participació de diverses entitats socials i culturals de la comarca.

Amb aquest lema es vol interpel·lar a la societat perquè s'involucri en tots els aspectes relacionats amb la salut mental: la prevenció, la sensibilització, la lluita contra l'estigma o la reintegració de les persones amb diagnòstic de salut mental a la comunitat.

El primer acte és la conferència "L'impacte de les noves tecnologies en infants, adolescents i joves: oportunitats i riscos", que organitza Díxit Vic/ UVic-UCC. La xerrada anirà a càrrec del psicòleg de la UVic-UCC Jordi Bernabeu, i és aquest dimecres, 4 d'octubre, a les 19h, a la Sala Segimon Serrallonga del campus universitari.
 

Consulta la resta de programació