Sant Pere de Torelló inaugura l’envelat del Polvorí

El Cor de Noies Cantabile estrenen el nou equipament que també estarà disponible per les entitats culturals

El Cor de Noies Cantabile, durant la inauguració
El Cor de Noies Cantabile, durant la inauguració | Aj. de Sant Pere de Torelló
Redacció
04 d'octubre del 2017
Sant Pere de Torelló va inaugurar l’envelat del Polvorí el passat dissabte 30 de setembre. Les encarregades d’inaugurar l’envelat va ser el Cor de Noies Cantabile. Aquesta pertanyen a l’associació del Cercle de la Vila de Gràcia de Barcelona i són conegudes per participar al concurs de TV3 Oh Happy Day. En el seu espectacle Girls, just wanna have fun, van fer un repàs de músiques mítiques i actuals, divertit i atrevit. En la inauguració hi van assistir més de 300 persones. 

El nou equipament és fruit de la iniciativa de la Fundació Festa Major de Gràcia de reproduir un element històric de les festes majors, però la seva estada a Barcelona era temporal i es va oferir una cessió a l’Ajuntament de Sant Pere de Torelló de quatre anys prorrogables.  El conveni de cessió va ser signat a quatre bandes: Generalitat, Diputació de Barcelona, Fundació Festa Major de Gràcia i Ajuntament de Sant Pere de Torelló.

Aquest nou espai municipal a més de voler ser un referent patrimonial històric de les festes majors, avui en dia no existeix cap més envelat d’aquestes característiques permanent. Segons l’Ajuntament, serà un equipament cultural al servei del poble i entitats del municipi, igualment estarà disponible per a totes aquelles entitats culturals d’altres municipis que vulguin realitzar alguna activitat.