Persianes abaixades als establiments del grup Bon Preu i els centres logístics pel 3-O

L’empresa osonenca cessa totalment l’activitat en els 215 supermercats i hipermercats que té repartits pel país i la parada afecta uns 6.000 treballadors

Redacció
04 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:04h

Imatges de la vaga general d'aquest , 3 d'octubre Foto: ACN


El grup osonenc Bon Preu es va despertar aquest dimarts al matí sense activitat en cap dels seus establiments amb motiu de l’aturada general del 3 d’octubre convocada per la Taula per la Democràcia arran dels fets ocorreguts el passat 1 d’octubre. El grup Bon Preu té uns 6.000 treballadors en plantilla i, segons han confirmat fonts de l’empresa, l’aturada no es repercutirà en el sou dels seus assalariats. La companyia, amb seu a les Masies de Voltregà, va cessar totalment l’activitat en els 215 supermercats Bon Preu, hipermercats Esclat i benzineres Esclatoil que el grup té repartits arreu del país. 

Aquest dimarts al matí al parc logístic que la companyia té a Balenyà, de 58.000 metres quadrats i des d’on es gestionen les més de 24.000 referències de productes que el grup oferta, tampoc registrava cap mena d’activitat i no s’ha vist ni un sol camió en el centenar de molls de la ciutat logística.

Pel que fa a la compra online, el grup disposa de sis punts ‘Iquodrive’ on poder anar a recollir les comandes. Aquests centres també es trobaven tancats i tot i que es pot realitzar una compra a través d’internet, la propera recollida disponible no es podrà fer fins aquest dimecres a partir de dos quarts de deu del matí.
 

Imatges de la vaga general d'aquest , 3 d'octubre Foto: ACN

 

Imatges de la vaga general d'aquest , 3 d'octubre Foto: ACN

 
Arxivat a