Els Mossos visiten ajuntaments d'Osona per demanar informació sobre l'1-O

Isaac Peraire, alcalde de Prats, remarca que "no aconseguiran que posem en entredit els mossos ni aturar la democràcia"

Redacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat el 27 de setembre a les 9:54h
Els Mossos d'Esquadra s'han presentat aquest dimarts en diferents ajuntaments de la comarca per demanar informació sobre el referèndum del proper 1 d'octubre. Alguns d'aquests són Manlleu, Olost i Prats de Lluçanès.

En aquest darrer, l'alcalde Isaac Peraire, en declaracions a Osona.com, explica que els agents li han demanat informació sobre els locals on es faran les votacions i els seus responsables. En aquest cas, com que l'Ajuntament de Prats cedeix el local, Peraire n'és el responsable.

Aquesta informació és requerida per la instrucció 5/2017 a instàncies del Fiscal Superior de Catalunya. "Els hi he adjuntat un fulletó perquè vinguin i coneguin Prats de Lluçanès", explica l'alcalde, remarcant que "no aconseguiran que posem en entredit els mossos ni aturar la democràcia".

Per la seva banda, l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido explica a Osona.com que els agents s'han presentat en alguna escola del municipi i a l'Ajuntament. Garrido remarca que estan treballant perquè es pugui votar en els llocs de sempre i sobretot "per garantir el vot".
Arxivat a