Vic dona la benvinguda a la primera promoció d'estudiants de la Facultat de Medicina

El degà Ramon Pujol, remarca que també han de ser "el motor" de la seva formació en la facultat "jove, ambiciosa i compromesa"

Benvinguda als primers estudiants del grau de Medicina de la UVic-UCC
Benvinguda als primers estudiants del grau de Medicina de la UVic-UCC | Adrià Costa
Redacció
25 de setembre del 2017
La ciutat de Vic ha donat la benvinguda a la primera promoció d'estudiants de la nova Facultat de Medicina de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). L'acte ha tingut aquest dilluns al matí a la sala de la Columna amb els nous estudiants que han marxat amb la nova bata.

Precisament, aquesta setmana la UVic-UCC ha organitzat una setmana d'acollida per aquests, que ja comencen a treballar en les instal·lacions de Can Baumann. Anna Erra he encetat els parlaments donant la benvinguda i remarcant que "sereu una primera promoció de gran èxit".

El degà de la nova facultat, Ramon Pujol, ha felicitat als estudiants per haver escollit el gran de Medicina i ha remarcat que "ser metge és molt important". En aquest sentit, ha destacat que també han de ser "el motor" de la seva formació. També ha apuntat que comencen en una facultat "jove, ambiciosa i compromesa". "Entre tots hem de construir un futur de grans metges pel nostre país" ha conclòs.

En l'acte, també hi ha intervingut el cardiòleg Antoni Bayés de Luna que ha animat als joves, remarcant que els hospitals de Vic "tenen una situació excel·lent" per formar-se. Marta Serrarols, metgessa de família i primera resident a l'Hospital General de Vic ha pronunciat la xerrada de benvinguda.
 

Benvinguda als primers estudiants del grau de Medicina de la UVic-UCC Foto: Adrià Costa

Arxivat a