L'ADFO posa en marxa la nova marca «Persones amb superpoders»

L'entitat presenta un catàleg de 10 productes i 5 formats ideats i creats pels mateixos usuaris

Usuaris i voluntaris presenten nous productes
Usuaris i voluntaris presenten nous productes | ADFO
Redacció
25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:38h
L’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO) va presentar la setmana passada la seva nova marca: "Persones amb superpoders". Es tracta de productes elaborats al taller d'ADFOCET per la campanya de Nadal 2017. Tal com expliquen en una nota de premsa, la gerent de l'entitat, Maria Balasch, va remarcar l'atenció integral que dona l'entitat, ja que fa 8 anys que va néixer el taller de manualitat, embrió d'aquesta proposta. Balasch va remarcar que "els superherois mai treballem sols", per això va animar a tothom a què ajudi a compartir el projecte "perquè sols som invencibles, però junts serem imparables!".

Aquest taller és el punt de connexió entre ADFO i ADFOCET. Des de l'entitat (ADFO), les persones usuàries i voluntàries dissenyen i ideen els productes i, des de l'empresa (ADFOCET) es fabriquen i es comercialitzen. La responsable de la ideació de productes, Ariadna Pamplona, explicava que amb la nova marca s'ha fet un pas més, ja que també han participat en la ideació dels productes de la campanya. Així doncs, els productes presentats, són fruit d'un laboratori de creativitat on els mateixos usuaris han treballat amb les diferents idees, dibuixos, textures i traços.

10 productes i 5 formats

El resultat d'aquests tallers és un catàleg de 10 productes i 5 formats de lots de Nadal per a empreses i particulars. Alguns d'aquests es poden personalitzar amb el logotip de l'empresa i tots els lots de Nadal són personalitzables i reutilitzables.
 

Consulta els nous productes