Els Centres Cívics de Vic organitzen més d'una quarantena d'activitats per aquesta tardor

La quarta edició de Propostes presenta deu activitats amb la periodista Rosa Maria Calaf o amb la comunitat sikh

Redacció
19 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:03h

Màrius Serra visitarà Vic el 28 d'octubre. Foto: Adrià Costa


Els Centres Cívics de Vic (CCVIC) organitzen més d'una quarantena d'activitats per aquesta tardor. D'una banda, hi ha les Propostes del CCVic que enguany arriben a la seva quarta temporada amb més com classes magistrals, converses, actuacions inèdites, sortides o diferents experiències culturals.

Entre la programació de Propostes destaquen una conversa entre els periodistes Rosa Maria Calaf i Josep Comajoan, una xerrada interactiva amb Màrius Serra, una experiència de troba intercultural amb la comunitat sikh de Vic, una classe magistral de dansa i diversitat funcional física i un taller d'improvisació amb el grup Za!.

Aquesta programació, iniciada a la tardor del 2016, es complementa amb els Tallers als sis Centres Cívics de Vic. Cadascun, especialitzat en una temàtica, presenta un ventall de cinc tallers de 10 sessions cadascun. Com a novetat d'enguany, el CCVic Santa Anna ofereix tallers relacionats amb la tecnologia, a més dels de música. D'altra banda, també hi haurà un taller monogràfic a tots els centres cívics per aprendre a interpretar factures.
 

Consulta les propostes de tardor

Consulta els tallers de tardor

Arxivat a