Arrenca el primer curs de l'Escola de Música del Lluçanès

En els cursos de llarga durada ja hi ha inscrits una norantena d'alumnes

Els primers alumnes de bateria
Els primers alumnes de bateria | Consorci del Lluçanès
Redacció
19 de setembre del 2017
El curs escolar ha començat amb una gran novetat al Lluçanès: l'Escola de Música i Arts del Lluçanès (EMAL). La nova oferta està orientada tant a infants, joves com adults, i hi ha dues possibilitats de cursos: els de llarga durada i els de curta durada. L'escola és de titularitat del Consorci del Lluçanès.

D'una banda, hi ha els cursos de llarga durada que inclou cursos d'instrument, llenguatge musical, conjunts instrumentals i vocals i música i moviment a partir de 3 anys. Actualment, hi ha un total de 89 alumnes inscrits en les diverses aules que enguany s'han inaugurat a 5 municipis: Alpens, Olost, Oristà, Prats de Lluçanès i Sant Feliu Sasserra. Totes aquestes classes estan començant des de la setmana passada. Encara hi ha places vacants d'alguns instruments i la matrícula és viva al llarg del curs.

D'altra banda, hi ha els de curta durada, que són cursos i tallers monogràfics amb una programació trimestral. Per aquesta tardor ja estan programats 5 tallers: un taller de Gralles i percussions a Perafita, un taller de música per nadons a Prats de Lluçanès, un taller d'il·lustració i enquadernament a Sant Martí d'Albars, uns monogràfics de massatge de so a Sant Feliu Sasserra i un de Gyotaku a Santa Creu de Jutglar. Encara hi ha inscripcions obertes.

Banda Escolar

L'EMAL també ha estrenat la Banda Escolar. Es tracta d'un projecte comunitari de democratització dels instruments conegut a Catalunya amb el nom de UIUI (Un Nen Un Instrument) a l'Escola Heurom de Perafita del qual se'n beneficiaran els 19 nens i nenes de 1r a 6è de primària els quals setmanalment tindran amb classes de trompeta i percussió dins l'horari lectiu a la mateixa escola Heurom.
Arxivat a