La Guàrdia Civil obre un paquet de l'Ajuntament de Manlleu buscant material pel referèndum

L'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, ho denuncia en una piulada a Twitter | El cos militar obre fulletons de l'oferta educativa pensant-se que era material pel referèndum

Redacció
19 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:50h
"Esperpèntic". D'aquesta manera ha qualificat l'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, la intervenció de la Guàrdia Civil en el correu de l'Ajuntament. El cos militar ha obert i inspeccionat un paquet amb fulletons de l'oferta educativa, pensant-se, segurament, que contenia material pel referèndum.

Aquests fulls s'havien imprès a la impremta Artyplan de Sant Feliu de Llobregat, registrada aquests últims dies. En el document que penja l'alcalde a Twitter, es pot llegir que els encarregats de la inspecció és el GAR (Grupo de Acción Rápida), un grup d'operacions especials per accions de risc o relacionades amb el terrorisme.

Garrido considera que aquest fet representa "una violació de la privacitat en la correspondència" i no descarta emprendre accions legals. "Aquests fets són absolutament inadmissibles, alguns parlen de la il·legalitat d'anar votar lliurement en unes urnes i, paral·lelament, executen accions absolutament desproporcionades i il·legals", lamenta.
Arxivat a