Núria Graham estrena a Vic el seu nou disc «Does it ring a bell?»

L'artista vigatana assegura que es tracta d'un treball molt personal on s'ha "despullat"

L'artista vigatana Núria Graham durant el concert al MMVV
L'artista vigatana Núria Graham durant el concert al MMVV | ACN
Redacció
16 de setembre del 2017
Actualitzat el 18 de setembre a les 9:30h
L'artista vigatana Núria Graham va preestrenar aquest divendres al vespre al Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) les cançons del seu nou treball discogràfic, Does it ring a bell?. Graham, acompanyada de la seva banda, va aparèixer a l'escenari darrere d'una cortina semitransparent des d'on va cantar els dos primeres temes: Hide your emotions somewhere safe i Birds hits its head against the wall

El públic va esclatar amb forts aplaudiments quan la cantant vigatana es va deixar veure al complet amb l'entonació de la tercera cançó, Cloud fifteen. En declaracions a l'ACN, Graham ha relatava que el nou treball discogràfic -sortirà a la llum a l'octubre- conté una desena de temes "bastant crus". L'artista explica que en aquest disc s'ha "despullat" tant a nivell de producció com també de lletres i ha exposat que es tracta d'un treball "molt autobiogràfic i intimista".

Davant d'un públic entregat, Núria Graham va anar desgranant les cançons del seu nou disc, Does it ring a bell?. El Mercat de Música Viva ha estat l'espai escollit per l'artista vigatana per preestrenar el nou treball, que es publicarà a finals d'octubre. En aquesta ocasió, Graham ha incorporat un teclista a la seva banda, que se suma a les guitarres i bateria. 

Graham explica que la desena de cançons que formen part del nou disc parlen de coses que li han passat o bé de sentiments íntims. "Hi ha cançons que vaig escriure fa un any i tot just ara començo a entendre de què parlen", relata Graham. En aquest sentit, la cantant vigatana diu que és un treball "molt sincer" en el qual s'ha "despullat". "Ha estat com una vomitada personal", admet.
Arxivat a