La Guàrdia Civil també es deixa veure a Vic

Cinc furgons entren a la capital d'Osona pel Sucre | El cos militar afirma que el desplegament són "reforços de seguretat"

Els cotxes entrant a la capital d'Osona
Els cotxes entrant a la capital d'Osona | Twitter @LaYeniGran
15 de setembre del 2017
Actualitzat el 16 de setembre a les 9:22h
Cinc furgons de la Guàrdia Civil s'han deixat veure aquest divendres al migdia per Vic. I no és l'únic lloc de Catalunya, ja que el cos militar també s'ha pogut veure en altres municipis com Berga. En declaracions a Osona.com, la Guàrdia Civil assegura que es tracta d'un desplegament habitual de "reforços de seguretat".

​Aquest desplegament ha cridat l'atenció dels veïns que ho han relacionat amb l'inici de campanya pel referèndum de l'1-O. Tal com apunten diferents de Twitter, han entrat al centre des de l'antiga C17 per la rotonda del Sucre. Aquesta aparició ha provocat reaccions a la xarxa amb comentaris com "No tenim por", o animant-los a gaudir del Mercat de Música Viva de Vic.

Aquest divendres la CUP i Capgirem Vic fan l'acte central pel referèndum de l'1-O. Capgirem ha cridat a concentrar-se per la possible presència d'agents de la GC que poguessin tenir ordres d'impedir-lo.

L'alcaldessa de Vic, a l'espera de la notificació

​L'alcaldessa de la capital d'Osona, Anna Erra, va signar el decret de suport a la Llei del Referèndum. A hores d'ara, segons fonts municipals en declaracions a Osona.com, Erra  no ha rebut la notificació. L'alcaldessa ja va anunciar que aniria a declarar "sense por".
Arxivat a