La Marató de Relleus solidària 4xM de Manlleu destinarà la recaptació a Osonament

La jornada d'aquest cap de setmana, emmarcada en la Festa de l'Esport, està plena de propostes lúdiques i esportives

Redacció
14 de setembre del 2017

Durant la presentació de la Marató. Foto: Aj. de Manlleu


Manlleu celebra la Festa de l'Esport aquest dissabte dia 16 de setembre, amb una jornada plena d'activitats des de les 4 de la tarda fins a les 9 del matí. Una d'aquestes activitats és la Marató per Relleus solidària 4xM, organitzada pel Club Olímpic Manlleu i Òptica Torrents. Enguany també hi col·labora Osonament, entitat a la qual es dedicarà la recaptació d'aquesta edició.

A més dels actes atlètics, també es podrà gaudir durant tota la tarda de diferents activitats esportives i lúdiques a la mateixa plaça Fra Bernadí: Tastet d'esports, circuit de bicis, tirolina, inflables, escalada a les tres creus, activitats dirigides pels gimnasos de Manlleu,... totes elles obertes a tothom.

En el transcurs de la festa es farà el lliurament dels guardons al Mèrit Esportiu. Es tracta d'un premi que l'Ajuntament de Manlleu entrega a aquells equips, clubs i esportistes que han assolit èxits esportius en la darrera temporada. També es fa entrega d'un guardó a persones vinculades al món de l'esport local a proposta dels mateixos clubs i associacions. L'entrega està prevista a les 6 de la tarda a la carpa principal, ubicada a la mateixa plaça Fra Bernadí.

El diumenge dia 17, la Penya Barcelonista de Manlleu també se sumarà als actes organitzats amb motiu de la Festa de l'Esport amb la sisena caminada popular. Les inscripcions es faran el mateix dia a partir de dos quarts de 9 del matí, al local de la Penya (carrer St. Jaume, 19), punt de sortida de la caminada, i tindran un preu de 5 € que inclou esmorzar i obsequi.

La Diada de l'Esport està organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Manlleu, juntament amb les entitats i associacions esportives locals, i pretén ser una mostra i reconeixement a l'activitat física i esportiva que es realitza a Manlleu al llarg de l'any, i on hi intervenen i hi conflueixen diferents actors, tant públics com privats.
 

Inscriu-te a la Marató

Arxivat a