Anna Erra ratifica el seu suport al referèndum: «l'1-O Vic podrà anar a votar»

Esquerra i Capgirem Vic reiteren el seu suport a l'alcaldessa

Anna Erra, en el ple d'aquest dimecres.
Anna Erra, en el ple d'aquest dimecres. | Josep M. Montaner
14 de setembre del 2017
El ple de l'Ajuntament de Vic d'aquest dimecres donar compte del decret d'alcaldia de suport al referèndum i compliment de les previsions que es concreten a la llei 19/2017. Habitualment aquests punts no tenen torn de paraula, però per la transcendència que té actualment, es va obrir el torn de paraules.

Joan Coma, de Capgirem Vic, va remarcar la importància del compromís del municipalisme amb el referèndum i va traslladar tot el seu suport a l'alcaldessa de Vic, Anna Erra. Ballana també va remarcar que estaven al costat de l'alcaldessa: "Hi érem, hi som i hi serem".

D'altra banda, Arnau Martí,"malgrat la discrepància", va trasllar el suport a la institució i a l'alcaldessa de la ciutat. Josep Anglada va demanar a l'alcaldessa si ratificava el decret [ho va signar abans que el TC suspengués la llei] i si aniria a declarar o no, ja que Fiscalia ha ordenat citar a tots els batlles que ho van signar.

Erra va agrair les paraules de suport i va remarcar que tenien un "full de ruta clar". "Vic sempre estarà amb la democràcia i amb la llibertat d'expressió", va dir l'alcaldessa, remarcant que "el dia 1 d'octubre la ciutadania de Vic podrà anar a votar".
 
Arxivat a