Cineclub Vic comença nou cicle de cinema amb nou horari

"Paterson" i "Ocells de pas" són els encarregats de donar el tret de sortida a la nova temporada | Vic acollirà per primera vegada la Mostra VOC organitzada per Òmnium Cultural

Es projectaran tres coneguts musicals
Es projectaran tres coneguts musicals | YouTube
Redacció
12 de setembre del 2017

Aquest dimarts, Cineclub Vic comença la nova programació de cinema pels mesos de setembre a desembre amb un total de 24 sessions de dimarts, dijous i diumenge. L'encarregada de donar el tret de sortida és la cinta nord-americana Paterson (Jim Jarmusch, 2016). La sessió començarà a dos quarts de 10 de la nit estrenant així el nou horari que els socis van votar durant el mes d'abril. D'altra banda, el diumenge 17, tindrà lloc la primera sessió de Cineclub Xic, les sessions infantils de diumenge, amb Ocells de Pas (Olivier Ringer, 2015).


Cineclub Vic continua sumant i les col·laboracions amb entitats, festivals i institucions no paren de créixer. Per això, el resultat és un cicle que a través de les millors novetats i clàssics de Filmoteca combina la passió pel cinema amb el compromís i el debat. El cicle comptarà amb tres sessions de dijous, entre les quals es projectarà el polèmic film Pieles (Eduardo Casanova, 2017) i la Mostra VOC. Aquesta mostra organitzada per Òmnium Cultural té com a voluntat mostrar la producció audiovisual de l'any a Catalunya i és la primera vegada que es podrà veure a Osona.

El Cineclub Xic, les sessions de cineclub infantil dels diumenges a la tarda, torna amb força i durant aquest cicle comptarà amb la participació del Consell local de la Cooperació de Vic. Després de cada projecció s'oferirà una activitat relacionada amb la pel·lícula i que permetrà al públic infantil treballar els diversos valors dels films.

La programació també comptarà amb una sessió especial amb motiu de la XII Jornada del Cineclubisme dels Països Catalans, que reunirà diversos cineclubs de Catalunya i el país valencià el proper 28 d'octubre. Durant la jornada es projectarà el documental Cineclub Vic, Orígens i Los 400 Golpes en una sessió gratuïta. Totes les sessions es projectaran a l'Espai ETC de Vic.
 

Consulta tota la programació

Arxivat a