VÍDEO Joan Coma, un dels protagonistes de la pel·lícula de la CUP per al referèndum

El vídeo «Ara comença el Mambo!» és la segona part del seu anunci per a la campanya del 27-S, "Anaven lents perquè anaven lluny"

La furgoneta de la CUP caient per un barranc durant la pel·lícula
La furgoneta de la CUP caient per un barranc durant la pel·lícula | CUP
Redacció
08 de setembre del 2017
Actualitzat a les 15:40h

Després de l'èxit de Anaven lents perquè anaven lluny que va servir per promocionar la candidatura de la CUP per al 27-S, arriba Ara comença el Mambo!, segona part i pel·lícula del referèndum del pròxim 1 d'octubre. El vídeo, a ritme de mambo, dona per acabat el procés, i Joan Coma, el regidor de Capgirem Vic, hi juga un protagonisme important.

A les imatges, que segueixen el fil de l'anterior anunci, hi apareixen diverses persones empenyent la furgoneta de la formació de l'esquerra independentista. Entre els que hi ha a primera fila, els exdiputats al Parlament de Catalunya, Quim Arrufat, Gabriela Serra i David Fernàndez. "Llavors, la furgo és el procés?", pregunta Arrufat, mentre Fernàndez respon: "Sí, i el motor és el poble". 

Després d'empènyer durant "dos anys", la furgoneta arriba a un barranc on l'acaben fent caure. Tot seguit, hi apareix l'actual diputada Eulàlia Reguant, a més de David Fernàndez, Quim Arrufat i Gabriela Serra, que es pregunten si "això és Ítaca". "Ítaca la fa el poble", contesta Serra. "I ara què?". "Ara comença el Mambo!", proclama Anna Gabriel.